Πολιτική απορρήτου

 

Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε με την πολιτική μας όσο αφορά την προστασία των δεδομένων σας.

 

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι συναλλαγές μέσω διαδικτύου δεν είναι ποτέ εντελώς ιδιωτικά ή ασφαλή. Αντιλαμβάνεστε ότι οποιαδήποτε πληροφορία ή μήνυμα στείλετε μπορεί να διαβαστεί ή να υποκλαπεί από άλλους, ακόμη και αν υπάρχει ειδοποίηση ότι μια συναλλαγή (π.χ. στοιχεία πιστωτικής κάρτας ) είναι κρυπτογραφημένη.
Το to-roloi.gr δεν κρατάει προσωπικά στοιχεία όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας, παρά μόνο τα στοιχεία του λογαριασμού σας όταν τον δημιουργήσετε. Το to-roloi.gr μπορείτε να το επισκεφθείτε χωρίς να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Περιορισμός της ευθύνης από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα to-roloi.gr δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη τόσο για την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Το to-roloi.gr δεν εγγυάται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από το to-roloi.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Το to-roloi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

Scroll Top